Om oss

shutterstock_45376588

 

 

 

Vinteren 2014 etablerte jeg LightHouse Coaching. Mine 10 år+ innen HR- med tyngdepunkt på omstillingsarbeid, rekruttering og lederstøtte- har jeg fått fra både det private næringslivet, kurs og utdannelsesvirksomhet samt gründere. Min bakgrunn og utdannelse har jeg innen personalområdet samt bred erfaring fra tidligere stillinger og konsulent oppdrag. Jeg er født og oppvokst i Tromsø, yrkeslivet har jeg fra Sverige, mest innen industri og privat næringsliv. Snakker og skriver flytende svensk og engelsk. Jeg trives best i roller hvor jeg arbeider med utvikling av organisasjoner, ledere og medarbeidere og har mine styrker i 1-1 samtaler.

LightHouse Coaching har sin base i Buskerud, Oslo og omegn.

Er sertifisert coach og forretningscoach via ICC (International Coach Community).

 

Certifierad ICC Coach

 

 

 

 

Forretningsidé

LightHouse Coaching skal på en professjonel måte tilby HR tjenester og utviklende samtaler til bedrifters ledere og medarbeidere som vil nå sine drømmer og mål – såvel yrkesmessige som private.

Visjon

Hva er en visjon? I følge cappelendamm er det: En visjon kan defineres som et bilde av en fremtidig, ønsket tilstand. En visjon er altså en slags fremtidsdrøm.

Vår visjon : Utvikle bedrifter og individer mot dit de sikter

Vi sier at vi altid sikter En Vei, og det er FREMOVER.

oneW_slide2

Vurderinger

Ledeord i vår bedrift er Rolig, Stabil og Trygg. Dette er ord som både beskriver hvordan vi metodisk arbeider oss fremover og hvordan våre kunder opplever oss. Vi er stolt og glad for å få ha disse 3 ord som en del av vårt varemerke og kjennetegn. Vi opplever att våre kunder kan Lene sig Mot Oss. Vi står Rolig, Stabilt och Trygt bakom de!

Les mer om oss

Hvem er Ottie?

Ottie

 

Helene Stamnes