Om oss

Tromsø

Vinteren 2014 etablerte jeg LightHouse Coaching som har sin base i Viken og omegn. Jeg har bred arbeidserfaring i forhold til ulike HR funksjoner og andre stillinger hvor jeg møter andre mennesker som er i forskjellige krevende situasjoner. Styrker innen endringsprosesser, rekruttering, den vanskelige samtalen samt lederstøtte. Modig og trygg i min jobbutføring. Meget gode skriftlige og muntlige ferdigheter i norsk, engelsk og svensk. Min Bachelor er i Økonomi og Administrasjon, er sertifisert internasjonal- og forretnings Coach.

LightHouse Coaching har sin base i Buskerud, Oslo og omegn.

Er sertifisert coach og forretningscoach via ICC (International Coach Community).

Sertifikat

Forretningsidé

LightHouse Coaching skal på en profesjonell måte tilby HR tjenester og utviklende samtaler til bedrifters ledere og medarbeidere som vil nå sine drømmer og mål – både yrkesmessige og private.

Visjon

Hva er en visjon? Ifølge Cappelen Damm er det: En visjon kan defineres som et bilde av en fremtidig, ønsket tilstand. En visjon er altså en slags fremtidsdrøm.

Vår visjon: Utvikle bedrifter og individer mot dit de sikter

Vi sier at vi alltid sikter en vei, og det er FREMOVER.

One_way_logo

Vurderinger

Ledeord i vår bedrift er Rolig, Stabil og Trygg. Dette er ord som både beskriver hvordan vi metodisk arbeider oss fremover og hvordan våre kunder opplever oss. Vi er stolte og glade for å få ha disse 3 ord som en del av vårt varemerke og kjennetegn. Vi opplever att våre kunder kan lene seg mot oss. Vi står Rolig, Stabilt og Trygt bak dem!