Mer om oss

Idéen bak LightHouse Coaching. Når jeg arbeider, både med meg selv og med andre, bruker jeg en del symboler, metaforer og ordtak. For meg er det mange ting som jeg symboliserer med LightHouse Coaching.

For hva leter du etter når du føler at du er litt på «villspor», ikke ser lyset i tunnelen eller at det «butter» imot- et lyspunkt i det fjerne.

Hva trenger du når det er slik, en Coach som kan gi deg inspirasjon, lyst og mot til å gå videre. Å se framover fra nåværende ståsted.

Jeg er også lang og lys selv. og står for stabilitet og trygghet. En veldig morsom historie om et fyrtårn som jeg har funnet på nett er denne:

Dette er et autentisk utdrag fra en radiosamtale mellom et skip fra den Amerikanske marinen og kanadiske sjøfartsmyndigheter utenfor kysten av Newfoundland 10.oktober 1995;

Amerikanerne; vennligst endre din kurs 15 garder nordover for å unngå kollisjon!!

Kanadierne; Anbefaler deg og endre DIN kurs 15 grader sørover for å unngå kollisjon!

Amerikanerne; Dette er kapteinen på et Amerikansk marinefartøy. Jeg gjentar; Endre din kurs!!!!!

Kanadierne; Nei, jeg sier igjen: Du bør endre DIN kurs.

Amerikaneren; Dette er hangarskipet ”USS Lincoln’’. Det nest største skipet i USAs Atlanterhavsflåte. Vi er støttet av tre torpedobåter, tre kryssere og en rekke støtteskip. Jeg anmoder DEG om å endre DIN kurs 15 grader nordover, eller regn med at nødvendig handling vil bli gjort for å sørge for dette skipets sikkerhet!

Kanadierne; Dette er et fyrtårn. Over og ut!!